Događaji

Podrži humanitarnu akciju – DA SVA DECA SKAČU

Ovog meseca su nam stigle lepe vesti koje će, sigurni smo, značiti svima vama koji ste i prošle godine podržali humanitarnu akciju i pomogli da bude uspešna. Dobro znate da je u prethodnoj akciji izdvajanjem sredstava od prodaje BiVits® ACTIVA vitamina i minerala prikupljeno 1.447.860 dinara, a ček je svečano uručen Fondaciji Nataše Kovačević na konferenciji u aprilu. Tada smo najavili da će Petra Marković, devojčica iz Paraćina dobiti svoju dinamičku protezu. I obećanje je ispunjeno.

Ali to nije sve!

podrži-humanitarnu-akciju-da-sva-deca-skaču

Upoznajte Rihanu devojčicu koja s osmehom korača kroz život!

Zahvaljujući Fondaciji Nataša Kovačević i BiVits® akciji koja nas je sve okupila, još jedna devojčica je početkom septembra dobila svoju protezu. Rihana je treće dete u porodici. Miljenica komšiluka i najbolja drugarica u kraju. Iako je rođena sa problemom zbog kojeg joj se tetive leve noge nisu razvile, to ovu hrabru devojčicu nije omelo da uvek bude nasmejana i širi optimizam gde god da se pojavi.

Nju i njene roditelje upoznali smo na košarkaškom terenu. Majka je posebno emotivna dok nam priča kako joj je najteže bilo dok je morala da odgovara na pitanja koja su nakon polaska u školu bila sve češća – Zbog čega sam ja drugačija? Zašto sam rođena sa kraćom nogom? Dok razgovoramo sa roditeljima, Rihana na terenu sluša savete Nataše Kovačević. Uz široki osmeh kaže nam da bi, sada kada je dobila protezu, volela da postane balerina, da nosi haljine od tila i uživa u slobodi.

Vi ste zaslužni za taj osmeh! Hvala vam!

podrzi-humanitarnu-akciju

Podrži humanitarnu akciju – zajedno možemo više!

Iz Fondacije Nataša Kovačević podsećaju da ima i druge dece koja još uvek čekaju na svoju protezu. Onu koja za njih znači olakšanje, skok, radost, osmeh. Jednaku šansu za sve. Zato hajde da napravimo promene! Pozivamo vas da još jednom udruženim snagama omogućimo da se ostvari naš zajednički cilj – da sva deca skaču!

Od 01. oktobra 2022. godine pa sve do 31. januara 2023. godine svaki put kada uzmete zdravlje u svoje ruke, znajte da radite nešto dobro, ne samo za sebe nego i za nekog drugog kome je to zaista potrebno. Za svaku prodatu bočicu BiVits® ACTIVA vitamina i minerala, doniraćemo po 30 dinara u humanitarni fond Nataše Kovačević.

da-sva-deca-skacu

 

Podržite i vi humanitarnu akciju – DA SVA DECA SKAČU!

Ostavite komentar

Tvoja adresa neće biti objavljena niti prosledjivana. Neophodna polja su označena *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.