fbpx
zuta pufna

HVALA VAM USPELI SMO!

U saradnji sa kompanijom AbelaPharm, Fondacija Nataša Kovačević je u prethodna četiri meseca prikupljala sredstva za projekat ‘’Uzmi zdravlje u svoje ruke, omogući da sva deca skaču’’. Cilj je bio da se deci, koja su zbog povrede ili usled bolesti ostala bez noge, obezbede dinamičke proteze. U periodu od 1. decembra 2021. godine do 1. aprila 2022., za svaku prodatu kutiju BiVits® ACTIVA vitamina i minerala kompanija AbelaPharm je donirala deo sredstava u ovaj humanitarni fond.

N pufna

NA KRAJU AKCIJE PRIKUPLJENO
JE 1.447.860 DINARA

,,Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da, u ovim izazovnim vremenima, pomognemo Fondaciju. Kompanija AbelaPharm kontinuirano vodi računa o najmlađim članovima našeg društva i posebnu pažnju pridaje njihovom zdravom i srećnom odrastanju.

Pomisao da će već za dvadesetak dana još jedna devojčica moći da dobije svoju dinamičku protezu, najveća je nagrada kada se bavite ovim poslom.’’, izjavio je Marko Bivolarević ispred kompanije AbelaPharm.

N pufna
zuta pufna

OBEZBEĐENE SU PROTEZE ZA PETRU I MARIJU

Devojčica koja je neposredno pre konferencije prošla Medicinsku komisiju i koja će dobiti svoju dinamičku protezu od prikupljenih sredstava je Petra Marković iz Paraćina. Pre toga je Fondacija već obezbedila protezu devojčici Mariji Filipović, koja je svojom snagom i harizmom dirnula sve okupljene na svečanoj konferenciji. Sa novom protezom ne postoji prepreka koju Marija ne može da savlada. Uvereni smo, da će baš kako kaže, u sportu biti bolja od svakog dečaka.

N pufna

Na kraju, kompanija AbelaPharm i Fondacija Nataša Kovačević ističu da neka deca još uvek čekaju na svoju protezu, koja će im omogućiti da se i nakon amputacije nesmetano kreću. Apel je upućen svim kompanijama, ali i pojedincima koji zajedničkim snagama mogu pomoći da se priča o fondaciji proširi, sredstva za proteze prikupe i ostvari jedan zajednički cilj:

„DA SVA DECA SKAČU!“

https://natasakovacevicfoundation.com/instrukcije-za-placanje/

BiVits korpa

ULOGUJ SE

Nemate nalog još uvek?

Počnite da kucate kako bi pronašli BiVits koji tražite.
BiVits Shop
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog