PODRŽI I TI FONDACIJU
NATAŠE KOVAČEVIĆ
„DA SVA DECA SKAČU“

2022

KAKO MOŽEŠ DA PODRŽIŠ?

Ukoliko odlučiš da uzmeš zdravlje u svoje ruke uz BiVits ACTIVA vitamine i minerale mi ćemo od svake prodate bočice donirati 30 dinara, a od svakog prodatog paketa proizvoda 90 dinara, fondaciji Nataše Kovačević i na ovaj način ćemo zajedno podržati akciju „DA SVA DECA SKAČU.“

KOLIKO VREMENA IMAMO ZA DONACIJU?

Od 1.10.2022. godine, a završno sa 31.01.2023. godine ćemo od SVAKE BiVits ACTIVA prodate bočice, kako online tako i u apotekama izdvajati 30 dinara. Verujemo da zajedno možemo mnogo. Akcija važi za BiVits ACTIVA vitamine i minerale prodate na teritoriji Srbije.

ZA KOGA IZDVAJAMO DONACIJU?

Sva finansijska sredstva doniramo Fondaciji Nataše Kovačević i podržavamo akciju „DA SVA DECA SKAČU“. Cilj koji se krije iza slogana podrazumeva obezbeđivanje dinamičkih proteza koje će deci omogućiti da se ponovo neometano kreću.

ZAŠTO JE OVO VAŽNO?

Cena jedne dinamičke proteze se kreće od 3.000e pa preko 10.000e. Mnogi nisu u mogućnosti ove proteze sebi ili svojim najdražima da priušte, te Natašina Fondacija sakuplja sredstva za kupovinu pomagala, a mi smo odlučili da ih kroz ovu akciju podržimo.

ŠTA SMO ZAJEDNO URADILI PROŠLE GODINE?

BiVits ACTIVA vitamini i minerali su Fondaciju Nataše Kovačević i akciju DA SVA DECA SKAČU podržali i prošle godine, a zajedno smo prikupili 1.447.860 DINARA i time smo obezbedili sredstva za donaciju dve dinamičke proteze za Petru i Mariju. Možemo li ove godine ponoviti uspeh od prethodne? Možemo li biti možda i bolji?

2021

U saradnji sa kompanijom AbelaPharm, Fondacija Nataša Kovačević je u prethodna četiri meseca prikupljala sredstva za projekat ‘’Uzmi zdravlje u svoje ruke, omogući da sva deca skaču’’. Cilj je bio da se deci, koja su zbog povrede ili usled bolesti ostala bez noge, obezbede dinamičke proteze. U periodu od 1. decembra 2021. godine do 1. aprila 2022., za svaku prodatu kutiju BiVits® ACTIVA vitamina i minerala kompanija AbelaPharm je donirala deo sredstava u ovaj humanitarni fond.

 

NA KRAJU AKCIJE PRIKUPLJENO JE 1.447.860 DINARA

,,Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da, u ovim izazovnim vremenima, pomognemo Fondaciju. Kompanija AbelaPharm kontinuirano vodi računa o najmlađim članovima našeg društva i posebnu pažnju pridaje njihovom zdravom i srećnom odrastanju.

Pomisao da će već za dvadesetak dana još jedna devojčica moći da dobije svoju dinamičku protezu, najveća je nagrada kada se bavite ovim poslom.’’, izjavio je Marko Bivolarević ispred kompanije AbelaPharm.

OBEZBEĐENE SU PROTEZE ZA PETRU I MARIJU

Devojčica koja je neposredno pre konferencije prošla Medicinsku komisiju i koja će dobiti svoju dinamičku protezu od prikupljenih sredstava je Petra Marković iz Paraćina. Pre toga je Fondacija već obezbedila protezu devojčici Mariji Filipović, koja je svojom snagom i harizmom dirnula sve okupljene na svečanoj konferenciji. Sa novom protezom ne postoji prepreka koju Marija ne može da savlada. Uvereni smo, da će baš kako kaže, u sportu biti bolja od svakog dečaka.

Na kraju, kompanija AbelaPharm i Fondacija Nataša Kovačević ističu da neka deca još uvek čekaju na svoju protezu, koja će im omogućiti da se i nakon amputacije nesmetano kreću. Apel je upućen svim kompanijama, ali i pojedincima koji zajedničkim snagama mogu pomoći da se priča o fondaciji proširi, sredstva za proteze prikupe i ostvari jedan zajednički cilj:

„DA SVA DECA SKAČU!“

PORUČI I PODRŽI I TI

Ukoliko već imaš sve od BiVits vitamina uvek možeš donirati i direktno fondaciji

BiVits korpa
ULOGUJ SE

Nemate nalog još uvek?

Počnite da kucate kako bi pronašli BiVits koji tražite.
BiVits Shop
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog