Brain level UP

Alarm zvoni, budi te, a ti biras da budes

1. Osoba koja odlaže alarm, okreće se na drugu stranu i nastavlja da drema dok se ne oglasi narednih 5 alarma ili

2. Gasiš alarm i budiš se sa novom energijom i spremno krećeš ka svojim obavezama za taj dan?

Da se ne lažemo, svi smo mi ponekad malo ta prva osoba, a želeli bismo ipak da imamo energiju, fokus i motivaciju svaki dan kao ova druga.

I znaš šta, već od sledećeg alarma, stvari mogu da se promene!

Nije u pitanju nikakva magična formula, već pažljivo biran spoj vitamina i minerala koji će ti pružiti podršku da se suočiš sa svakodnevnim obavezama. Tu formulu čine: GABA, Cink, Magnezijum, SAMe, Melatonin i Suvi ekstrakt kore afričke šljive.

Gama-aminobuterna kiselina (GABA) je neurotransmiter u mozgu koji igra ključnu ulogu u regulaciji nervnog sistema, GABA može imati brojne benefite za mentalno zdravlje, uključujući smanjenje anksioznosti i poboljšanje raspoloženja. SAMe igra značajnu ulogu u sintezi različitih neurotransmitera u mozgu, uključujući serotonin, dopamin i noradrenalin. Ovi neurotransmiteri su odgovorni za regulaciju raspoloženja, motivacije i stresa. Obećali smo dobar spoj i do sad to ispunili. Idemo dalje.
Magnezijum je važan za proizvodnju energije u organizmu i ključan je za aktivaciju enzima koji učestvuju u metaboličkim procesima. Nedostatak magnezijuma može dovesti do umora i smanjene energije.
A za dodatan boost tu je afrička šljiva koja sadrži hranljive sastojke koji mogu pomoći u povećanju energije i smanjenju umora.

Kada smo kod energije, neizostavan deo priče jeste kvalitetan san, a tu na scenu dolazi Melatonin. U pitanju je hormon koji reguliše ciklus spavanja i budnosti. Suplementacija melatoninom može pomoći u regulaciji sna i poboljšanju kvaliteta sna, posebno kod osoba koje pate od nesanice ili poremećaja spavanja.

I da ne zaboravimo, dok se svakodnevno suočavaš sa mnogim zadacima, rokovima, stresom, pored toga što su ti za te izazove potrebni energija, dobar fokus i koncentracija, nikako ne smemo zaboraviti i na jak imunitet. Bez obzira što je došao na kraju, nikako ne smemo zanemariti njegovu ulogu u ovoj priči, a to je cink. Cink je esencijalni mineral koji je neophodan za mnoge funkcije u organizmu, uključujući funkciju imunog sistema. Ono što je posebno važno za ovaj period koji nam dolazi; cink može doprineti bržem oporavku od respiratornih infekcija, kao što su prehlada ili grip.

BiVits Brain Level UP Booster se preporučuje:

Bilo da si student kog čeka ispitni rok, mama koja užurbano ide kroz dan pun obaveza, preduzetnica koja radi 24/7, programer koji „juri“ bagove, radiš u kancu od 9 do 5 ali i treniraš... BiVits ACTIVA Brain Level Up može biti tvoja podrška u svakom užurbanom danu ispunjenom obavezama i stresom. Sačuvaće tvoju motivaciju, izoštriti fokus i koncentraciju, popraviti raspoloženje i podići će tvoju energiju na novi nivo. Dok će tvoj imunitet biti zaštićen.

A sad zadatak za tebe da proverimo tvoj fokus i koncentraciju.

1 x 1 = 1

11 x 11 = 11

111 x 111 = 12321

1111 x 1111 = 1234321

11111 x 11111 = 123454321

111111 x 111111 = 12345654321

11111111 x 11111111 = ?

Rešenje je:

5,912.40 RSD

Pakovanje sadrži 60 kapsula
Preporuka: 1 kapsula dnevno, uveče pre spavanja
Stariji od 18 godina

Brain Level Up pripada novoj generaciji funkcionalnih suplemenata. To je potpuno prirodan proizvod koji kroz svakodnevnu upotrebu doprinosi izoštravanju tvog fokusa i vodi te ka većoj produktivnosti u svakodnevnim aktivnostima.

5,912.40 RSDDodaj u korpu

BiVits korpa
ULOGUJ SE

Nemate nalog još uvek?

Počnite da kucate kako bi pronašli BiVits koji tražite.
BiVits Shop
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog