BiVitsijada 2022

BiVitsijada 2022

BiVitsijada, kao događaj, predstavlja manifestaciju edukativno-sportsko-zabavnog karaktera sa čijom smo organizacijom započeli 2021. godine i koja će svake godine okupljati preko 200 farmaceuta i lekara iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore sa ciljem povezivanja kolega iz okruženja, proširivanja znanja o vitaminima i mineralima, ali i kao podsetnik na studentske dane kroz zabavni i sportski deo BiVitsijade.

Program putovanja – download
Agenda stručnog dela – download

PRIJAVA ZA SPORTSKA TAKMIČENJA

Opšte informacije

Smeštaj je u dvokrevetnim sobama u hotelu „Mediteran“ u Bečićima. Više informacija o hotelu možete dobiti na https://www.mediteran.me/. Usluga je na bazi punog pansiona na bazi švedskog stola. Doručak, ručak i večera biće posluženi u restoranu hotela kod recepcije.

Doručak – 08:00 do 9:30h
Ručak – 13:00 do 15:00h
Večera – 19:00 do 21:00h

U program je uključen i SPA centar hotela „Mediteran“, čije je radno vreme od 10h do 21h. SPA centra za učesnike BiVitsijade 2022 samo neće biti dostupan u terminima predavanja.

Tokom BiVitsijade 2022 biće organizovane žurke u sklopu programa. Piće tokom žurki biće regulisano vaučerima koje ćete dobiti unapred.

Usluge mini bara, masaža u SPA centru, kao i individualni troškovi u hotelu nisu uključeni u program.

Za dodatne informacije kontaktirajte BiVits ACTIVA Event team.

Covid-19 informacije

Ukoliko tokom trajanja BiVitsijade 2022 osetite bilo kakve simptome Covid-19, obratite se pozivom ili porukom na broj +381653999240.

Nakon pojave bilo kakvih simptoma biće organizovano Covid-19 testiranje. Zamolićemo sve učesnike da u slučaju pozitivnog rezultata testiranja, ostanete u sobi i ne prisustvujete ostalim dogadjajima.

Dress code

Obroci u hotelu Casual, zabranjeno je po pravilima hotela dolaziti u kupaćim kostimima i bade mantilima 

Predavanja i žurke – Smart casual

Sportska takmičenja na plaži – Sportska oprema ili kupaći kostim

Informacije o korišćenju rominga u Crnoj Gori

Od 01.07.2021. godine počela je primena RLAH (Roam like at home) modela u regionu Zapadnog Balkana (Srbija, Crna Gora, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, AP Kosovo i Metohija). Minute i poruke ka svim mrežama iz svoje tarife možete da koristite u regionu Zapadnog Balkana kao kod kuće, bez dodatnih troškova. Prenos podata u GB iz targfinog paketa za nacionalni saobraćaj može se koristiti u regionu Zapadnog Balkana. 

Molimo Vas, da za dodatne detalje kontaktirate Vašeg mobilnog provajdera.

Sertifikat o završenoj školi vitamina i minerala

Vaš sertifikat o prisutnosti na II BiVits ACTIVA školi vitamina i minerala biće prosleđen na Vašu emailu adresu nakon završenog događaja, zajedno sa anketom zadovoljstva.

BiVits ACTIVA Event team

Za sve dodatne informacije u vezi organizacije kontaktirajte bilo koga iz našeg organizacionog tima: 

Takodje, svakog dana u vreme doručka, ručka i večere preko puta recepcije biće na raspolaganju Info pult za sve informacije.

Želimo vam puno smeha, lep provod i dovoljno znanja!

UZMI ZDRAVLJE U SVOJE RUKE!

BiVits korpa
ULOGUJ SE

Nemate nalog još uvek?

Počnite da kucate kako bi pronašli BiVits koji tražite.
BiVits Shop
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog