BiVits® ACTIVA QUIZ Skills Challenge

Takmičenje se održava tokom 3 dana, u terminima 16 do 19h. Svaki dan je tematski, pa je tako prvi dan rezervisan za igre spretnosti, drugi za igre snage, a treći za kviz zanja o vitaminima i mineralima. 

Nakon online prijave takmičari će biti podeljeni u mešovite timove od po 10 članova koji će se boriti u izazovima za pobedu u 3 kategorije i glavnu pobedu u ukupnom generalnom plasmanu:

I BiVits lavirint

Takmičenje se organizuje kao štafetna trka. Svaka stanica sadrži mozgalice koje takmičari treba da reše, ali i zadatke u kojima treba da pokažu koliko su spretni.

Stanica 1 – trčanje, rešavanje zagonetke o određenom vitaminu i mineralu, skokovi u džaku, postavljanje piramide od BiVits kutija i njeno rušenje uz pomoć loptica

Stanica 2- trčanje, čučnjevi, preskoci preko prepona, sklekovi, BiVits spajalica (povezivanje zdravstvenih stanja sa vitaminima i mineralima)

Stanica 3 – trčanje, rešavanje mozgalice o određenom vitaminu i mineralu, plivanje i ubacivanje BiVits loptica kroz zadati cilj

Stanica 4 – trčanje, preskakanje vijače, šutiranje na koš, BiVits piramida (povezivanje hrane, vitamina i minerala i benefita po zdravlje)

Stanica 5 – trčanje, rešavanje slagalice, plivanje, razbijanje piramide BiVits bočica (frizbi)

Za generalni plasman računa se ukupno timsko vreme, pa je tim koji je za najkraće vreme prošao kroz BiVits® lavirint pobednik i dobija nagradu BiVits Čigre. Nagrada je paket BiVits proizvoda, a dodeljuje se svakom članu pobedničkog tima.

II BiVits kugla 

Takmičenje u atletskoj disciplini bacanje kugle predvođeno Asmirom Kolašincem, bacačem kugle, osvajačem zlatne i srebrne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu i bronzane na otvorenom. Svaki član tima ima pravo na jedan hitac. Ukupan timski rezultat se računa u generalni plasman.

BiVits snagatori: Nakon završenog timskog takmičenja, po 6 najboljih takmičara u muškoj i ženskoj kategoriji imaće pravo na dodatno bacanje u individualnom takmičenju za pehar BiVits snagatora. Nagrada se dodeljuje pojedincima u muškoj i ženskoj kategoriji koji su pokazali izvanrednu fizičku i mentalnu snagu tokom takmičenja, a pobednik je osoba koja je ostvarila najbolji rezultat. Pobednik ostvaja titulu BiVits snagatora i kotizaciju za BiVitsijadu 2024.

III BiVits quiz

Timsko takmičenje u quiz pitanjima o vitaminima i mineralima. Takmičari će naizmenično odgovarati na pitanja, a svaki član tima će na tabletu dobiti po jedno pitanje i za njega ponuđene odgovore.  Timovi imaju na raspolaganju ukupno 3 minuta da reše prvi deo quiz takmičenja sa ponuđenim odgovorima. Poeni sakupljeni u ovom delu takmičenja se računaju u generalni plasman, a nakon prve runde 6 najboljih timova ulaze u polufinale i finale u kome će se boriti za zvanje BiVits sveznalice.

BiVits sveznalica: Nagrada se dodeljuje timu koji je pokazao najviše znanja o vitaminima i mineralima. Nagrada je paket BiVits proizvoda, a dodeljuje se svakom članu pobedničkog tima.

Bonus igre za dodatne poene su:

  1. BiVits Pictionary – zabavan društveni igrački koncept koji uključuje crtanje i pogađanje reči ili fraza sa fokusom na vitamine i minerale. U osnovi, timovi se takmiče tako što jedan član tima crta slike koje ilustruju datu tematiku o vitaminima i mineralima, a njihovi saigrači pokušavaju da pogode šta je nacrtano. Ukoliko tim pogodi zadati pojam za manje od 60 sekundi dobija 1 EXTRA poen.
  2. BiVits Ukrštenica – ova popularna vrsta mozgalica kombinuje veštinu rešavanja reči sa logikom pronalaženja kako reči međusobno povezati da bi dobili konačan odgovor i rešenje ukrštenice. Ukoliko tim reše za manje od 3 minuta dobija 1 EXTRA poen.

Tim koji je osvojio najviše poena u generalnom plasmanu, odnosno u rešavanju zadataka spretnosti, snage i znanja dobija 10 kotizacija na BiVitsijadi 2024.  BiVits Survivor challenge nagrada dodeljuje se svakom članu pobedničkog tima.

Takođe, organizatori će dodeliti nagrade u još dve dodatne kategorije:

  • Timska BiVits Award: Nagrada za tim koji je bio oslonac i podrška svakom članu kao BiVits, podstičući energiju i harmoniju. Nagrada je paket BiVits proizvoda, a dodeljuje se svakom članu pobedničkog tima.
  • BiVits Photo Award: Nagrada za pojedinca koji se tokom takmičenja posvetio i da napravi najkreativniju sliku svog tima. Nagrada je paket BiVits proizvoda i poklon iznenađenja.
BiVits korpa
ULOGUJ SE

Nemate nalog još uvek?

Počnite da kucate kako bi pronašli BiVits koji tražite.
BiVits Shop
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog